Udrea a lipsit iar de la proces. Avocații susțin că se va întoarce, cândva, în țară

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Elena Udrea a lipsit și joi de la procesul în care este judecată pentru acuzații de finanțare ilegală a campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu.

În același dosar este inculpată și Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte. Elena Udrea se află în Costa Rica, însă dă de înțeles că la un moment dat se va întoarce totuși în țară.

Elena Udrea nu se sustrage de la niciunul din procesele în care este judecată pentru acuzații de corupție și este gata să vină înapoi în țară, spun avocații săi. Se află în Costa Rica, unde este atent monitorizată de medicii de acolo, cunoscut fiind faptul că este însărcinată, după mai multe tratamente de fertilizare la Atena. Apoi a decis să meargă să-și viziteze prietenii din Costa Rica, între care și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT.

Toate aceste lucruri au fost transmise de avocatul Alinei Bica, care a spus că aceasta nu vrea să lipsească de la proces, că nu invocă această procedură medicală în mod gratuit și că se va întoarce în țară imediat ce medicii îi vor permite.

În acest proces, Elena Udrea este acuzată de finanțarea ilegală a campaniei electorale a lui Traian Băsescu, în 2009. Este acuzată de două fapte: instigare la luare de mită și spălare de bani.

În acest dosar a fost trimisă în judecată și Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, acuzată de instigare la delapidare și instigare la spălare de bani

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO