Weekend prelungit la mare. A fost cel mai banos de anul acesta

Ultima actualizare: 06-10-2012 12:31

Parca altfel a trecut aceasta penultima zi de cod galben pentru miile de turisti care si-au putut prelungi week-endul pe litoral. Cei care au avut concediu luat din timp s-au felicitat pentru alegerea perioadei.

Cine a avut doar sfarsitul de saptamana liber, a pus mana pe telefon si a mai amanat treburile, o zi-doua, ca sa se mai bucure de briza.

Marea a fost salvarea pentru cei prinsi de canicula in Vama Veche. Chit ca este luni, s-au intors in orasele incinse doar cu gandul. Cei mai multi si-au prelungit vacanta cand au auzit ca s-a prelungit si avertizarea meteorologica.

Si chiar daca portofelele umplute pentru o zi, doua, sunt demult goale, nimeni nu pare sa-si faca griji.

Si la Mamaia plaja a fost animata. Iar intre doua reprize de bronzat, fetele se pun la curent si cu... tendintele sezonului estival.

La o prima numaratoare, autoritatile au estimat ca sfarsitul de saptamana a adus la mare peste 30.000 de turisti. Asa cum era de asteptat, cei mai multi dintre ei au stat la Mamaia, adica mai bine de 14.000.

Urmeaza in topul preferintelor Eforie cu 6.000 de turisti, Vama Veche si Costinesti unde au poposit in jur de 4.000. Asa ca a fost cel mai plin week-end din acest sezon, spun optimisti hotelierii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO