Vrei sa iti dai copilul la ski? Afla aici cat te costa


Ultimul update: Luni 01 Octombrie 2012 02:57
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Turism

Este anuntul facut pe partii, de instructorii care au elevi de 3, 4 anisori. Parintii i-au trimis pe cei mici pe partie, ca sa invete sa skieze. Numai ca juniorii nu prea inteleg bine acest sport, la varsta lor.

Dar, vorba aceea: "Cu rabdarea, treci si marea", asa ca pana la urma reusesc sa alunece fara probleme de la inaltime. Cei mai talentati, chiar si in 2 saptamani.

Treaba nu-i usoara insa cu cei mici! Instructorii stiu ca ciocolata, biscutii si bomboanele sunt recuzite esentiale intr-o lectie de schi. Si asa, azi un pic, maine un pic, dupa un sezon, copiii pot sa coboare singuri, pe schiuri.

Copilul poate fi pus pe schiuri de la 3 ani. Conditia este sa inceapa lejer, cu cate o ora pe zi, care costa intre 20 si 50 de lei, asta depinde, daca vorbim despre un instructor profesionist sau despre cursurile oferite de gradinitele particulare.

Un curs de ski care se intinde pe sase zile, cate 4 ore pe zi, costa in jur de 500 de lei. Daca juniorul este mai mare si are nevoie si de urcari cu telescaunul, la pretul cursului se mai adauga un abonament de 120 de lei, transport nelimitat.

Cine vrea poate alege si taberele de ski. Aici copilul are masa si cazarea incluse in pret, la fel si transportul, dar si cursurile de schi. De exemplu, pe Valea Prahovei , o astfel de tabara, de 6 zile costa intre 250 si 280 de Euro, iar in Austria 750 de Euro.

Tags: schi, turism,

Frig si ninsori la munte. Vezi aici prognoza meteo!
Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina si-au dus fetita in Austria
Desi a fost vreme de primavara la munte, turistii au reusit sa si schieze
VIDEO PROTVPLUS.RO