Surprinzator! Sejururile de Revelion la 5 stele, la munte, au fost vandute!

Ultima actualizare: 26-08-2012 01:27

La preturile actuale si in vremurile de criza cu care ne confruntam, pare de mirare ca sejururile de Revelion la hotelurile de lux de la munte s-au vandut de multa vreme. 

Chiar daca tarifele sunt mari, turistii spun ca prefera putin si foarte bun in Romania cu toate ca preturile depasesc, de multe ori, pachete similare din strainatate.

Si totusi, se vand, spre bucuria hotelierilor care promit alint desavarsit si amintiri de neuitat. Fie ca si-au fidelizat clientii, fie ca romanii inca isi doresc sa simta dulcele gust al vietii de lux, hotelierii de la munte au vandut deja pachetele cele mai scumpe de Revelion.

Si pachetele nu presupun doar cazare si masa de petrecere. Clientii sunt rasfatati pe cat se poate! Doamnele au parte de tratamente faciale cu bambus si ciocolata, in timp ce domnii au la dispoziti o sala de fitness, jacuzzi, sauna, piscina, masaj, toate incluse uneori in pretul de camera.

In Poiana Brasov, o vacanta de cinci nopti care include si Revelionul costa intre 450 si 700 de euro de persoana. De departe, insa, cele mai mari preturi se gasesc la Azuga, la un hotel ce numara 50 de camere. Un sejur costa acolo 900 de euro batuti pe muchie. In ciuda pretului, e bine de stiut ca nu mai sunt locuri.

Pentru cei care nu s-au orientat la timp exista, insa, alternative: 5 nopti la 5 stele in Atena, cu tot cu avion costa 450 de euro.

In Austria, un sejur la cinci stele costa 500 de euro, iar in Bulgaria, la Bansko, in jur de 800 de euro, pentru o saptamana de lux.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO