S-a dat startul la vacanta! Snow tubingul, noua atractie de pe partii


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 12:02
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Turism

Se simte iz de vacanta pe Valea Prahovei. Primii sunt copiii care cuceresc partiile. Ei termina, marti, cursurile si pot sa se mai bucure putin de lipsa aglomeratiei.

Cei care au ajuns deja la munte s-au inghesuit la Azuga, unde s-a inaugurat o zona de snow tubing. Primii copii sositi in tabara de la Azuga sunt de la Bucuresti. Nu au mai avut rabdare si, in ultima zi de scoala, au obtinut derogare pentru tabara de la munte.

O saptamana la munte pentru cei mici pleaca de la 400-500 de lei si poate ajunge si la 1500 de lei in functie de servicii, dotari si mai ales activitatile pe care le fac copii in aceste zile.

Cei care au ajuns in tabara de la Azuga au gasit o surpriza special pregatita pentru ei: snow tubingul. Adica un loc special amenajat cu piste ca niste jgheaburi in care fiecare copil sau de ce nu, adult, poate aluneca pe un fel de saniuta gonflabila.

Snow tubingul este foarte popular in alte tari, iar acum patru monitori de schi din Azuga au investit aproximativ 10.000 de euro ca sa aduca aceasta distractie si la noi. Din partea primariei au primit terenul la un pret modic.

Cea mai lunga partie de snow tubing are 60 de metri, iar cea mai scurta 30 de metri. Pentru o portie din aceasta distractie platiti 10 lei pe ora.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO