Rusii petrec Craciunul pe stil vechi in Romania. Mai ieftin

×
Codul embed a fost copiat

Mii de moldoveni, rusi si ucrainieni sunt gata sa ia locul turistilor care au plecat de pe Valea Prahovei.

Desi mai sunt doua zile pana la Craciunul pe stil vechi, musafirii de dincolo de Prut au inceput deja sa soseasca. Majoritatea celor care vin aici si-au facut un obicei din a petrece in Romania sarbatorile de iarna si si-au rezervat locurile inca de anul trecut.

Rusii prefera sejururile de 7 zile, ceea ce sporeste satisfactia hotelierilor obisnuiti cu romanii care, in an de criza, s-au limitat la sejururi mult mai scurte. Vacanta celor care sarbatoresc pe stil vechi se anunta una foarte reusita, mai ales ca si vremea pare sa tina cu ei.

Un sejur de 7 zile costa in medie 540 de euro la un hotel de 4 stele. Sunt incluse mesele festive care au in meniu bucate traditionale, pe gustul rusilor si al moldovenilor, dar si preparate romanesti.

Turistii veniti de peste Prut sunt, in general, oameni cu stare pentru care nu conteaza pretul distractiei. De regula pe langa masa si cazare, iau lectii de schi si ies la cumparaturi cu portofelele doldora. Dar, spun romanii, sunt foarte zgarciti, cand vine vorba de bacsisuri.

Citește și
Poiana Brasov
Hotelierii romani: "Unde-s turistii de altadata?" In strainatate, desigur!
FBI, despre Florin Duduianu, unul dintre cei mai periculoși interlopi ai României: „A fost o infracțiune gravă”
Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
In lipsa de zapada, turistii de la munte s-au distrat la piscina
In lipsa de zapada, turistii de la munte s-au distrat la piscina

Ce costume de baie se poarta iarna aceasta? Toti cei curiosi pot da o fuga pana in Poiana Brasov unde pe ploaie si pe zloata, lumea a preferat piscina in detrimentul partiilor.

Hotelierii romani:
Hotelierii romani: "Unde-s turistii de altadata?" In strainatate, desigur!

La randul lor, si turistii vor sa stie unde s-au dus preturile decente. Cand au vazut ca o vacanta romaneasca i-ar lasa lefteri, au pornit spre strainatate, unde o noapte de cazare costa si 13 euro. Numar cu mare noroc pentru cei care l-au afisat.

Mai sunt locuri libere in hoteluri pe Valea Prahovei! Vezi preturi
Mai sunt locuri libere in hoteluri pe Valea Prahovei! Vezi preturi

Ce n-a vazut Valea Prahovei din 2001, adica locuri libere in hoteluri cu cateva zile inainte de Revelion, vede acum, in an de criza. Pentru prima oara in opt ani cei cu afaceri in domeniu anunta camere libere la doua sau trei stele.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.