Romanii care si-au prelungit vacanta la munte au facut o alegere perfecta

Dată publicare: 03-01-2011 00:00
Dată actualizare: 15-04-2012 05:57


Pentru cine nu s-a terminat vacanta, abia acum incepe perioada cu adevarat frumoasa la munte. Nu mai e aglomeratie, zapada e asigurata de tunuri si frig si, probabi, sejurul e platit de mult.

La munte este o vreme foarte frumoasa. Temperaturile scazute au facut posibil un covor alb perfect pentru cei care vin special pentru schi. Conditii foarte bune sunt la Azuga si Predeal, dar si in celelate statiuni de pe Valea Prahovei.

In plus, ninge, asa ca sunt motive suficiente de regrete pentru cei care pleaca si de bucurie pentru cei care au avut curajul sa-si anunte sefii ca mai raman in vacanta. Cei din urma s-au distrat foarte bine si duminica seara pe partii, in nocturna, dar si mai apoi, in cluburi.

E si multa munca la munte pentru cei care robotesc zi si noapte pentru turistii care vin si pleaca neincetat. Dar se pare ca sarbatorile le-au adus un profit ca in vremurile bune hotelierilor si proprietarilor de pensiuni.

Nimeni nu poate rezista in fata tentatiei muntelui. Asa ca imediat ce se elibereaza, camerele sunt ocupate la loc de alti turisti.

In aceasta perioada preturile incep de la 90 de lei pentru o zi cu mic dejun la pensiune si depasesc 400 de lei de persoana la un hotel de patru sau cinci stele.

Tags: munte, vacante,


VIDEO PROTVPLUS.RO