Parinti, aduceti si copiii la munte! Sunt tabere in care invata sa schieze

Ultima actualizare: 19-06-2012 19:27

Pe Valea Prahovei, ninsorile din ultimele zile se vad altfel decat pe soselele troienite. Acolo, localnicii si turistii se bucura deopotriva de zapada si sunt cu gandul doar la sanius si la o cana de vin fiert la baza partiei.

Mii de persoane sunt asteptate in acest week-end la Sinaia, Predeal, Bran sau Poiana Brasov. Cei care au ajuns deja pot spune ca au scapat de calvarul drumului. Pentru altii insa, mai ales daca pleca mai tarziu calatoria ar putea dura mult.

Tocmai de frica blocajelor au fost mobilizati zeci de politisti. Pe de alta parte, traficul spre Poiana Brasov va fi restrictionat, in cazul in care se vor ocupa toate locurile de parcare din statiune. In schimb e bina sa stiti ca la Clabucet stratul de zapada are 15 centimetri, in parte si datorita tunurilor.

De veselia copiilor care chiuie cat este ziulica de lunga se bucura si instructorii de schi. Iar daca unii mai si cad, nu inseamna ca nu se vor ridica fericiti si nu o vor lua de la capat.

Pentru o saptamana la scoala de schi, parintii platesc intre 250 si 300 de euro. Invataceilor li se asigura cazarea, masa, transportul pe cablu, lectiile de schi si o petrecere la foc de tabara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO