Mai sunt locuri libere in hoteluri pe Valea Prahovei! Vezi preturi


Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 15:08
Data publicarii: Miercuri 23 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Turism

Ce n-a vazut Valea Prahovei din 2001, adica locuri libere in hoteluri cu cateva zile inainte de Revelion, vede acum, in an de criza. Pentru prima oara in opt ani cei cu afaceri in domeniu anunta camere libere la doua sau trei stele.

Mai ales in Sinaia si Busteni. Aici, un cuplu poate petrece trei nopti, cu toate mesele asigurate, inclusiv Masa Festiva, la preturi intre 600 si 900 de euro.

De asemenea, cazare pe Valea Prahovei se mai gaseste si la particulari, care fie se duc pe la parinti si isi inchiriaza apartamentele, fie au o casa mai mare si primesc turistii in gazda.

Interesant este ca la hotelurile de patru si cinci stele, unde trei nopti de cazare costa peste 1000 de euro pentru doua persoane, nu mai exista nicio camera libera.

La fel de aglomerat este si la pensiuni si cabane, care au fost in topul preferintelor.

Pe de alta parte, hotelierii de pe Valea Prahovei sunt ingrijorati si din cauza vremii calduroase, mai ales ca zapada, si asa putina, incepe sa se topeasca.

Daca inca nu stiti unde sa va petreceti zilele libere de Revelion si vreti neaparat sa plecati de acasa, puteti alege si statiunile balneo, unde pentru patru nopti sunt tarife intre 500 si 1500 de lei.

Cu putin noroc, doua persoane pot petrece Revelionul in tara cu aproximativ 1200 de lei sau in strainatate cu 700 de euro.

Tags: sarbatori, turism,

Forfota mare pe Valea Prahovei! Turistii au dat navala
Turistii din Maramures, la distractie pe partii! Va ninge iar peste 3 zile
Pleci din tara de sarbatori? Sfaturi importante de calatorie!
VIDEO PROTVPLUS.RO