La mondialul din Africa adevaratele meciuri sunt in afara stadionului

Ultima actualizare: 19-09-2012 02:57

Oficial, partida Uruguay-Mexic s-a terminat cu scorul de 1-0. Neoficial insa, mexicanii au castigat detasat, datorita suporterilor care s-au bucurat non-stop, inclusiv dupa meci. Bloggerul eCostin, in corespondenta speciala pentru www.stirileprotv.ro

Cele 90 de minute ale unui meci de fotbal sunt de fapt doar o MICA parte din ceea ce se intampla in autocarele care transporta suporterii sau ... in jurul terenului de fotbal.

 

Desi partida dintre Mexic – Uruguay incepuse de vreo 10 minute, stadionul nu se umpluse inca, pentru ca multi suporteri erau inca afara, facand poze, dansand sau cantand cu berea in mana.

 

Se poate spune ca adevaratul meci a fost in tribunele stadionului din Rustemberg, si nu pe teren. Ba mai mult: adevaratul meci a fost in sufletul suporterilor Mexicului, suporteri care NU au fost tristi pentru ca echipa lor a pierdut in fata Uruguay-ului.

 Au dansat, au cantat, au baut si, dupa ce s-a terminat partida, au inceput deja sa scandeze "Nu face nimic Mexico, nu face nimic! O sa i-o tragem Argentinei!", chiar daca erau constienti ca vor manca bataie. Ei erau insa multumiti ca au ajuns pana aici.

Asa ca dupa meci, foarte multi mexicani erau fericiti! Fericiti ca s-au calificat, insa si mai fericiti pentru ca erau impreuna, cu zecile de mii, pe Rustenberg. Pentru echipa lor!

Cititi mai multe despre atmosfera Campionatului Mondial din Africa de Sud pe www.ecostin.com

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO