Ironie! Partiile au avut nevoie de ajutorul tunurilor de zapada artificiala

20-12-2009 00:00

Asta pentru a le oferi turistilor bucuria de a schia. Acestia au dat navala in statiunile montane in acest prim week-end de iarna adevarata.

Gradul de ocupare a hotelurilor si pensiunilor din Poiana Brasov si de la Bran este in jur de 50% dar situatia se va schimba in curand. De saptamana viitoare incep pachetele de Craciun care au fost rezervate in proportie de 70%.

Din pacate la Poiana Brasov se poate schia deocamdata doar pe partia Bradul, unde tunurile de zapada au facut un strat suficient de zapada.

Si partiile din Busteni, Azuga si Predeal au primit "ajutorul" acelorasi tunuri pentru a-i multumi pe cei peste zece mii de turisti sositi pentru week-end.

In acest week-end au ajuns pe Valea Prahovei peste 10.000 de turisti. Fie ca au alunecat pe zapada cu schiurile, placa de snowboard, ori sania, toata lumea s-a simtit excelent la Predeal.

Tarziu in noapte nebunia de pe partii s-a mutat in cluburi. Animatoarele imbracate in craciunite si cokteilurile exotice au incins rapid atmosfera.

Aceeasi energie debordanta au aratat-o si cei care, in loc de cluburi, au ales patinoarul.

Patinoarul din Brasov a fost deschis pana la miezul noptii, iar doamnele au putut particpa si la un concurs de frumusete pe gheata. Nici cluburile din Brasov nu au dus insa lipsa de clienti.

 Administratorii partiei se asteapta insa ca problema sa se rezolve in zilele urmatoare. Si sa creasca si numarul de turisti, pentru ca sambata seara a fost inaugurata nocturna, facand partia mult mai atractiva pentru amatorii de schi.


 

Tags: munte, turism,


VIDEO PROTVPLUS.RO