Investitii de 30 mil. de euro in infrastructura de schi din Poiana Brasov

Dată publicare: 28-12-2010 00:00
Dată actualizare: 10-10-2012 04:29


Schi

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Primaria Brasov vor investi aproximativ 30 de milioane de euro in infrastructura de schi din Poiana Brasov, unde in 2013 se va desfasura o parte din Festivalul Olimpic al Tineretului European.

"Brasovul va fi in 2013 gazda Jocurilor Olimpice ale Tineretului European. Vom avea 42 de tari prezente la competitii. Am inceput investitiile in acest sens. Se deruleaza lucrari in acesta perioada, la Rasnov se lucreaza la nivelul complexului de trambuline. O parte din ele sunt finalizate, va fi o partie de biatlon si, de asemenea, in Predeal sau alte localitati de pe Valea Prahovei se lucreaza, pentru ca acolo se va desfasura o parte dintre aceste competitii", a declarat luni primarul Brasovului, George Scripcaru, la inaugurarea hotelului Sport, detinut de omul de afaceri George Copos.

El a adaugat ca la Brasov vor avea loc competitiile pe gheata si ca "acel celebru patinoar" care a fost construit in oras, recent omologat de Comitetul Olimpic International, va fi urmat de un al doilea patinoar.

Sursa: Pro TV

Tags: turism, investitii,


VIDEO PROTVPLUS.RO