Gafa la Ministerul Turismului: Delta Dunarii e la Oradea

31-03-2010 00:00
Sursa: Ovidiu Bufnila


Harta Delta-Ardeal 1

Daca  esti american si vrei sa vizitezi Delta, ajungi la Oradea. Ministerul Turismului confunda Delta Dunarii cu Ardealul, Tulcea cu Oradea si Sulina cu Satu Mare. 

Site-ul oficial de turism al Romaniei pentru turistii din SUA si Canada, www.romaniatourism.com mai tare te baga in ceata decat sa te ajute.

Daca esti turist, ai toate sansele sa ajungi la Marghita sau la Oradea, in loc sa vezi pelicanii din golful Musura sau sa pescuiesti la Periprava.

Padurea Letea poate fi lesne confundata cu Zalaul, Satu Mare sau Carei, iar zona cu cel mai mult stuf din toata Europa poate fi... Maramuresul.

Pagina oficiala de internet a turismului romanesc pentru America de Nord propune mai multe harti turistilor care vor sa ne viziteze tara. Intr-o impecabila limba engleza, pagina de internet prezinta Delta Dunarii, da informatii utile despre trasee turistice, reteta borsului pescaresc iar apoi este prezentat un link la o harta detaliata a Deltei.

Odata accesat acest link ... supriza. Este vorba despre o harta detaliata a Ardealului de Nord Vest. Nici vorba de lacuri, canale, pensiuni si obiective turistice din Delta, plaje salbatice sau locuri de pescuit. Doar o harta a Ardealului.

Sursa: Ovidiu Bufnila

VIDEO PROTVPLUS.RO