Desi soarele e cam zgarcit, 50.000 de turisti s-au dus la mare in weekend

Dată publicare: 04-09-2010 00:00
Dată actualizare: 16-05-2012 15:23


Ce conteaza ca apa e cam rece si soarele a fost alungat de ploaie cand totul e la preturi mici! Aproximativ 50.000 de oameni au ajuns la malul marii, multi dintre ei veniti prin programele "Litoralul pentru Toti" si "O saptamana la Mare".

Turistii nu regreta ca au venit pe litoral. Mai ales ca multi dintre ei au sosit prin programele sciale de reduceri si au platit pentru sase nopti de cazare cat pentru una in plin sezon.

Vremea a fost destul de capricioasa la malul marii. A si plouat, iar apa a pierdut 10 grade fata de zilele frumoase din august. Nici soarele n-a fost prea generos: si-a facut aparitia doar cateva ore, dupa pranz. Dar turistii nu s-au lasat speriati de vreme si au facut tot posibilul sa se bucure din plin de vacanta. Unii s-au plimbat, altii au stat pe la terase. Cei mai curajosi n-au putut rezista totusi sa intre in apa.

Pana pe 15 octombrie se deruleaza programele "Litoralul pentru Toti" si "O saptamana la Mare". Pentru sase zile, ei platesc intre 159 si 499 de lei, in functie de hotel. In plin sezon, aceasta suma o dadeau pentru o singura zi.

In profit ies si patronii de terase, care spun ca in ultimele zile le-a mers destul de bine, chiar daca vremea s-a racit.

Nu la fel de bucurosi sunt administratorii plajelor, care au facut bani frumosi din sezlonguri si umbrele. Acum insa vantul si norii le-au suflat veniturile.

 

Tags: turism, litoral, meteo,


VIDEO PROTVPLUS.RO