Ce sfaturi da ghidul Lonely Planet turistilor care vin in Romania

Dată publicare: 07-09-2010 00:00
Dată actualizare: 05-05-2012 02:15


In ghidul Lonely Planet turistii gasesc extrem de multe informatii utile, de la trasee, calendare ale celor mai importante festivaluri, pina la ponturi despre cazare si traditii culinare.

"Nu pleca de acasa fara dop universal pentru chiuveta si rezerve de hartie igienica", "nu-ti face probleme in privinta cazarii, exista multi oameni care te asteapta chiar in Gara si iti ofera loc de dormit, mai ieftin decat pe site-urile oficiale" - iata cateva dintre sfaturile pe care strainii le gasesc in ghidul Lonely Planet, despre Romania.

Este pentru prima data cand aparem in celebra colectie. Autorii, doi britanici, au colindat tara la volanul unei Dacii si, dupa luni intregi de documentare, au pus pe hartie recomandari utile, harti si ponturi pentru o vacanta de neuitat.

In concluzie, Romania e o tara care merita vizitata, chiar daca autorii au remarcat drumurile pline de gropi si cersetorii.

Fara sa stie ca a aparut in prestigioasa colectie Lonley Planet, un ghid montan din Brasov este singurul pe care britanicii il recomanda expres.

Inca din introducere, englezii ii avetizeaza pe straini ca la tara, o sa intimpine anumite probleme.

Ghidul a aparut si in librariile romanesti. Exista si in varianta electronica. Oricine poate sa cumpere cartea integral sau pe capitole.


VIDEO PROTVPLUS.RO