Brunchul - ultima gaselnita a hotelierilor romani de pe Litoral
Duminica, la malul marii, se poarta brunch-ul. Hotelierii au furat ideea si le-o prezinta in special turistilor care urasc micul dejun intre 7 si 10.
Tot mai multi hotelieri romani introduc brunchul. Aceasta combinatie intre breakfast - mic dejun si lunch - adica pranz.
Turistii sunt rasfatati cu delicatese de la fructe de mare pana la preparate de vanat. Nu au fost uitate insa nici mancarurile traditionale.
Daca ofertele vi se par atragatoare si vreti sa veniti la mare va spunem si cateva tarife la cazare.
In aceasta perioada pe litoral, o noapte de cazare la un hotel de doua stele costa cel mult 150 de lei, la trei stele urca la 200 de lei, iar la patru stele poate ajunge si la 400.
La aperitive gasiti tpot soiul de preparate vanatoresti. Dupa o mica pauza puteti continua cu fructe de mare la discretie. Pentru aceasta minunata dupa-amiaza culinara veti plati 150 de lei.
Daca vi se pare mult puteti alege un hotel de patru stele unde pretul poate cobori pina la 100 de lei.
Meniul este destul de lung, dar nu va grabeste nimeni. Brunch-ul poate fi luat pana la ora 16. Iar daca vreti sa va bucurati in aer liber de acest ospat, puteti iesi si pe terasa de la piscina... incalzita.
Cei cu buget redus se multumesc cu o baie in apa marii, care nu are mai mult de 15 grade celsius.
Printre cei care s-au bucurat de mare, si cativa liceeni care au vazut in fuga pe litoral cea mai buna metoda de relaxare inaintea bacalaureatului.