Zeci de tineri care participau la un festival au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente

Ultima actualizare: 07-05-2019 10:12
Zeci de tineri care participau la un festival au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente - 7
AFP

Aproximativ 30 de persoane care participau la un festival de muzică techno din Franța au primit îngrijiri medicale pentru hipotermie, după ce temperaturile au scăzut brusc la – 3 grade.

Peste 10.000 de persoane se aflau în public la Festivalul Teknival, în regiunea Creuse, când a început să ningă abundent. Salvatorii de la Crucea Roșie au intervenit rapid pentru tratarea celor afectați, iar două persoane au fost transportate la spital.

De asemenea s-au oferit peste 500 de pături, în timp ce organizatorii au instalat un cort încălzit la fața locului, scrie BBC.

Din cauza condițiilor extreme, foarte mulți festivalieri au plecat mai devreme, iar din cei 10.000, doar 2.500 au mai rezistat până la final.

Potrivit Le Parisien, festivalul a fost neautorizat, iar armata franceză - care deține terenul în care s-a desfășurat evenimentul - a depus o plângere oficială.

Teknival a ajuns la ediția cu numărul 26, însă festivalul este criticat puternic, iar organizatorii au fost acuzați de ecologiști de perturbare a unei zone naturale și de deranjarea păsărilor din zonă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO