„Dragoste în vremea coronavirusului”. Doi tineri ruși s-au cuplat în carantină


Ultimul update: Duminica 16 Februarie 2020 11:23
Data publicarii: Duminica 16 Februarie 2020 11:17
Categorie: Stiri Diverse
cuplu coronavirus

Când autoritățile ruse au decis să își evacueze cetățenii din zona orașului Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus din China, au fost repatriate aproximativ 140 de persoane.

Cetățenii ruși au fost duși inițial într-o clinică din orașul Tyumen din Siberia, unde au stat în carantină până s-a confirmat că sunt sănătoși, relatează publicația The Moscow Times.

Inna Savintseva și Daniil Parfenovich, ambii în vârstă de 18 ani, s-au întâlnit în drum spre acest spital, în timp ce așteptau avionul de evacuare pe aeroportul din Wuhan.

Inna lucra în China ca journalist în domeniul muzicii, iar Daniil era student. Cei doi au început să vorbească și și-au dat seama că împărtășesc dragostea pentru muzică, tehnologie și că au o chimie foarte bună.

„Mi-a vorbit de muzică, i-am povestit despre sculptură și planurile mele de viață. Ochii ni s-au luminat și inimile au început să bată mai tare când ne-am văzut”, a spus tânărul.

Doctorii din carantină nu au avut nicio problemă cu relația celor doi. Tinerii urmează să fie externați în următoarele zile și au plănuit să rămână să exploreze orașul Tyumen.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Moscow Times

VIDEO PROTVPLUS.RO