Visul unui băiat de 11 ani din SUA. Ce l-a lăsat să facă președintele Donald Trump


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Sambata 16 Septembrie 2017 08:11
Categorie: Stiri Diverse

Un băieţel de 11 ani, care i-a scris lui Donald Trump şi i-a cerut permisiunea să tundă peluza la Casă Albă, a primit aprobarea liderului american.

Şi s-a apucat imediat de treaba. Preşedintele l-a urmărit cum manevrează, cu iscusinţa, maşinăria. Şi, la final, a bătut palmă cu puştiul ambiţios, semn că a fost mulţumit de cum arată gazonul.

Frank este din Virginia şi a împlinit luna trecută 11 ani. Într-o epistolă pe care i-a trimis-o, în august, preşedintelui Trump, a scris că îi admiră carieră de om de afaceri.

În plus, i-a povestit că şi el are ambiţii mari şi deja a început o afacere în cartierul în care locuieşte - tunde iarba vecinilor. Ba mai mult, băiatul s-a oferit să-şi demonstreze măiestria şi talentul chiar la Casă Albă. Iar preşedintele l-a chemat la treaba. Puştiul s-a arătat dispus să renunţe la onorariul sau obişnuit.

Preşedintele l-a urmărit cu interes pe elevul de clasa a şasea care a tuns gazonul în Rose Garden. Şi, la final, l-a felicitat. "El e Frank, va deveni faimos. Poate că într-o zi o să facă parte din trupele Navy Seal. Va face lucruri măreţe pentru ţara noastră. Mulţumesc, Frank."

Antivirusul Kaspersky, interzis pe calculatoarele autorităţilor din SUA după acuzaţiile de spionaj
Beverly Hills, o adevărată Mecca a turiştilor, afectat de politică lui Trump împotriva migranţilor
VIDEO PROTVPLUS.RO