VIDEO Recompensă pentru prinderea a doi bătrâni care au furat bijuterii din mai multe magazine din Vaslui și Iași

Dată publicare: 16-03-2021 10:36
Dată actualizare: 16-03-2021 11:06


VIDEO Recompensă pentru prinderea a doi bătrâni care au furat bijuterii din mai multe magazine din Vaslui și Iași

Poliția vasluiană se află pe urmele a doi bătrâni care au furat bijuterii din mai multe magazine din Bârlad, Vaslui și Iași. Proprietarul ultimei bijuterii păgubite oferă 500 de lei recompensă pentru orice informații legate de aceștia.

 

Ineditul cuplu de hoți a dat mai multe lovituri la bijuterii din Bărlad, Vaslui și Iași, iar poliția se află pe urmele lor, în timp ce proprietarul ultimului magazin furat oferă recompensă pentru orice informație care ar duce la prinderea acestora, scrie Vremea Nouă.

Bătrâna se arată interesată de anumite bijuterii, în timp ce bătrânul care o însoțește stă mai retras, atingând însă și el, din când în când, produsele expuse, se vede în imaginile făcute publice de ultimul proprietar păgubit.


Cei doi au furat un lanț de aur în valoare de 4.000 de lei, iar bijutierul oferă acum o recompensă de 500 de lei pentru orice informație care ar ajuta poliția la prinderea bătrânilor.

”În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unui material video în care sunt prezentate două persoane care ar fi fost implicate în săvârșirea unei infracțiuni de furt, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: La data de 4 februarie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizati prin plângere și au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea identificării persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale față de acestea”, a transmis IPJ Vaslui.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO