Un tânăr de 24 de ani a murit în timp ce fugea după un hoț, în Constanța VIDEO

Ultima actualizare: 24-09-2021 16:42
Un tânăr de 24 de ani a murit în timp ce fugea după un hoț, în Constanța VIDEO
Replica de Constanța

Un tânăr de 24 de ani a murit în timp ce fugea să prindă un hoț care furase telefonul unei femei, într-una dintre cele mai aglomerate pieți din municipiul Constanța. Din primele informații, bărbatul suferea de afecțiuni cardiace.

 

Tânărul a căzut secerat marți după amiaza, în timp ce fugea alături de un alt bărbat să prindă un hoț, care furase telefonul unei vânzătoare de la tarabă, în Piața Tomis III, scrie Replica de Constanța.

 

Un echipaj de ambulanță a ajuns imediat la fața locului, dar tânărul nu și-a mai revenit și a decedat la spital. Potrivit primelor informații, bărbatul suferea de afecțiuni cardiace. 

Cei care îl cunoșteau spun despre el că era un om săritor, mereu dispus să-i ajute pe ceilalți, chiar dacă viața a fost dură cu el.

,,Radu avea în jur de 24-25 de ani și era un super băiat. Ajuta oamenii din Tomis III cu diferite treburi, fără să aștepte ceva în schimb. Era un băiat cuminte și educat, chiar dacă viața nu a fost prea fericită pentru el, acesta trăind mai mult pe străzi. În ultimul timp, reușise să își închirieze o casă și locuia acolo. Din păcate, a decedat la spital, în încercarea de a ajuta un om”, a declarat un apropiat al acestuia.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO