Un șofer din Cluj a fugit dezbrăcat pe stradă și le-a arătat pompierilor semne obscene după ce a comis un accident VIDEO

Ultima actualizare: 10-01-2022 20:59
Un șofer din Cuj-Napoca s-a dezbrăcat și a fugit pe stradă după ce a comis un accident VIDEO
Monitorul de Cluj

Un șofer din Cluj-Napoca s-a dezbrăcat în mijlocul străzii și le-a arătat pompierilor semne obscene, chiar după ce a comis un accident.

 

Incidentul a avut loc duminică în Gilău, unde un șofer din Cluj-Napoca derapat cu mașina și s-a oprit într-o casă, scrie Monitorul de Cluj.

 

Din motive încă necunoscute, bărbatul și-a dat jos pantalonii și a fugit dezbrăcat pe mijlocul străzii, arătându-le pompierilor sosiți la fața locului semne obscene.

În urma impactului, gardul s-a rupt, iar peretele casei s-a spart. Șoferul a fost transportat la spital și a refuzat recoltarea de sânge.

Ce spune IPJ Cluj

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece.

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate, refuzând totodată recoltarea de mostre biologice”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO