Un şofer care a dat peste 3 oameni cu BMW-ul dă vina pe Soare. "Nu am văzut intersecţia"

14-10-2019 14:05

Trei oameni au fost răniţi, luni dimineaţă, pe un drum judeţean din Dâmboviţa, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un alt autoturism care nu a oprit într-o intersecţie.

Şoferul vinovat susţine că a fost orbit de soarele care strălucea cu putere şi din această cauză nu a văzut cele două indicatoare STOP care îl obligau să cedeze trecerea.

Şoferul cercetat, în vârstă de 31 de ani, din Găeşti, povesteşte că era pentru prima dată când mergea pe acel drum. Urma să îşi ia un coleg, să meargă la o clinică, pentru analize medicale.

George Iosif, şoferul cercetat: "Nu am văzut intersecţia, trebuia să fac stânga şi nu am văzut intersecţia. Din cauza soarelui.
Reporter: "E prima dată când veniţi pe aici?
George Iosif, şoferul cercetat: "Da"
Reporter: "Deci nu cunoşteaţi drumul?"
George Iosif, şoferul cercetat: "Nu"

Celălalt şofer şi cei doi pasageri din maşina sa, un bărbat şi o femeie, au fost răniţi în urma impactului, iar maşina lor a ajuns într-un sant de pe marginea drumului.

In urma impactului, doi bărbaţi şi o femeie au fost răniţi şi preluaţi cu ambulanţele, duşi la Spitalul Judeţean din Târgovişte pentru îngrijiri şi investigaţii. Între timp, la faţa locului au sosit poliţiştii criminalişti. Aceştia fac măsurători pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.

Martorii susţin că şoferul maşinii sport ar fi venit cu viteza prea mare şi de aceea nu ar fi reuşit să oprească în intersecţie.

Martor: "A venit cu viteză, avea suta la oră! Nu a dat prioritate.
Reporter: În localitate?
Martor: "Da".

Elena Sandu, martor: "Am auzit o bocănitură mare, şoferul BMW-ului a ieşit dinspre Racoviţa, nu s-a asigurat. Dânşii veneau dinspre Băleni, 3 răniţi. Se întâmplă foarte multe accidente în intesectia asta".

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO