Un patruped de nădejde al unei familii din Sebeș, dispărut fără urmă

Ultima actualizare: 13-10-2021 10:12

De câteva zile, o familie din Sebeș, județul Alba, încearcă să-l găsească pe Pinki, un cățel de 6 ani, care a dispărut fără urmă. Patrupedul era sufletul familiei și prieten de nădejde al copiilor.

Familia l-a căutat peste tot prin oraș și, în speranța că cineva îl va vedea, au împânzit zona cu afișe. Proprietarii iau în calcul și varianta că ar putea fi ținut de cineva în curte.

De aproape două săptămâni, Pinki e de negăsit. A fost dus la salon pentru înfrumusețare, iar după ce a fost spălat, a fost dus în curte, de unde a reușit să iasă afară, pe stradă. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care patrupedul a ieșit din curte și a luat-o la fugă.

Corina Herlea, femeie de la care a fugit: "Nu știu ce s-a putut întâmpla de nimeni nu îl vede, orașul e mic, ne cunoaștem. Numai dacă nu l-a luat cineva și încearcă să-l vândă sau chiar îl ține că n-a aflat.

De când a dispărut, familia și prietenii acestora l-au căutat pe Pinki pe toate străzile din oraș, în speranța că cineva l-a văzut.

Larisa, prietenă de familie: "Pinki este un câine de 6 ani și este sufletul familie, este foarte atașat de toată lumea. A ieșit în stradă, dar știa locul, știa zona și s-a întors întotdeauna înapoi, ori l-a luat cineva. Noi mai avem speranțe să îl găsim."

Andreea Muntean, proprietar: "Am lipit afișe peste tot prin oraș, pe stâlpi, prin stațiile de autobuz. Lumea sună sau ne lasă comentarii și ne spun că l-au văzut în x loc, mergem acolo, câinele nu este sau este, dar este alt câine."

Familia speră să fie recunoscut de oamenii din zonă și să reușească să îl găsească. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO