Un italian a minţit că a câştigat marele premiu la loto, dar i l-au furat românii

17-09-2018 16:59

carabinieri italia

Caz bizar în Italia, la Milano, unde un bărbat şi-a minţit soţia că a câştigat la loto, dar a fost jefuit de români.

Potrivit Milano Today, omul i-a spus soţiei sale că a căştigat marele premiu la loto cu un loz de răzuit – respectiv 5 milioane de euro – însă după ce şi-a încasat câştigul, a fost răpit de o bandă de români care i-au luat toţi banii. Se pare că voia astfel să o convingă pe femeie să nu îl părăsească, fiind în pragul divorţului.

Omul, de origine egipteană. s-a ales însă cu dosar penal, dat fiind că s-a prezentat şi în faţa carabinierilor cu această poveste, complet falsă. Le-a spus agenţilor că românii l-au ameninţat cu cuţitele şi l-au sechestrat o zi întreagă, obligându-l să le dea cele 5 milioane. Soţia sa a confirmat că nu a reuşit să îl contacteze în ziua respectivă, găsindu-l apoi în faţa unei staţii de metrou din Milano.

Anchetatorii au discutat şi cu un reprezentant al băncii de unde ar fi retras bărbatul banii, iar bancherul le-a spus că omul nu a avut niciodată atât de mulţi bani, fiind un simplu angajat al unei pizzerii. Şi reprezentanţii loteriei au precizat că nu a fost câştigat niciun premiu de 5 milioane de euro pentru un loz de răzuit în perioada respectivă.

În final, omul a rescunoscut că totul a fost o minciună pentru ca soţia să nu-l părăsească. În ziua când a dispărut a vrut de fapt să evite să meargă la bancă pentru a-şi separa conturile de ale femeii, în vederea divorţului, iar apoi a spus pur şi simplu prima minciună care i-a trecut prin cap.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Milano Today


VIDEO PROTVPLUS.RO