Un fost actor de filme pentru adulți predă matematică la facultate. FOTO

02-01-2018 12:59


profesor italia actor filme adulti

Studenţii de la o facultate din Italia au rămas surprinşi atunci când au aflat că profesorul care predă matematică la universitatea lor este un fost actor de filme gay pentru adulţi.

Ruggero Freddi, cunoscut drept Carlos Masi, este profesor la Universitatea La Sapienza, din Roma. Totuşi, înainte de a profesa, acesta avea altă meserie, relatează Daily Mail

Acesta şi-a părăsit ţara natală, Italia, pentru a îşi face un nume în industria filmelor pentru adulţi din SUA. Elevii săi au aflat despre trecutul său, în urma unei poze pe care a postat-o pe contul său de Facebook.

Freddi a declarat că a ales această industrie pentru "a câştiga mai mulţi bani" şi a precizat că nu a fost deranjat de faptul că trecutul său a fost dezvăluit. El a declarat: "Mai mulţi studenţi au republicat fotografia pe mai multe site-uri, iar din cauza asta au aflat despre trecutul meu. Să fiu sincer, nu era tocmai un secret".

Când s-a întors în Italia, în 2013, acesta s-a licenţiat în domeniul matematicii, precizând că avea deja un masterat în informatică.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO