Un bărbat susține că a fost răpit de mai multe ori de forțe paranormale. Ce meserie are


Ultimul update: Luni 08 Aprilie 2019 12:59
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2019 12:55
Categorie: Stiri Diverse
paul hunter

Un bărbat de 47 de ani, medium de profesie, susține că a fost răpit de un avion paranormal și a fost antrenat în această „meserie” de spirite. Pentru fiecare ședință de spiritism, bărbatul își taxează clienții cu 25 de lire sterline.

 

Bărbatul susține că era aproape adormit când a simțit că „cineva” îl trage din pat. Aceasta a fost una dintre primele experiențe dintr-un lung șir de incidente bizare, de-a lungul anilor. Paul Hunter a mărturisit că aceste evenimente l-au determinat să-și aleagă o profesie controversată, dar care îi permite să exploreze și „lumea nevăzută”, scrie The Mirror.

„Am fost răpit și am ajuns pe nenumărate nave”, a declarat Hunter.

Acum, bărbatul își câștigă existența ca medium, iar afacerea sa este înfloritoare. „Șochez oamenii cu ceea ce le transmit, însă asta este doar un job, profesia mea de zi cu zi. Le spun clienților că dacă nu se simt conectați cu lumea cealaltă, nu trebuie să plătească nimic. Însă nu mi s-a întâmplat niciodatî ca un client să nu fie mulțumit”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

O sondă trimisă de ruşi pe Venus se întoarce pe Pământ. Secretul pe care îl ascunde
David Duchovny, interviu exclusiv. Ce spune
David Duchovny, interviu exclusiv. Ce spune
VIDEO PROTVPLUS.RO