Un bărbat din Argeș și-a folosit copilul de 2 ani pentru a o sechestra și viola pe mama acestuia

02-06-2020 16:56


Poveste de groază de Ziua Copilului! Un bărbat de 32 de ani din Argeș s-ar fi folosit de copilul de numai doi ani ca s-o ademenească pe fosta lui iubită, mama micuțului.

Femeia, care i-a părăsit în urmă cu câteva luni, susține că a fost bătută, sechestrată și violată.

În urmă cu 6 luni, femeia a plecat de acasă și și-a părăsit nu numai partenerul, ci și copilul mai mic de 2 ani pe care-l aveau împreună.

O vreme, bărbatul nu a știut nimic de fosta lui iubită, dar de curând i-a aflat numărul de telefon și mai stăteau de vorbă.

Luni, bărbatul i-a cerut tinerei să vină să-și vadă copilul măcar de 1 iunie. Femeia a răspuns invitației, fără să bănuiască nimic din ceea ce avea să urmeze.

După ce și-a văzut copilul a vrut să plece, dar fostul concubin a luat-o la bătaie și a încuiat ușa. Întreaga noapte a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, crezând că femeia îl va ierta.

De dimineață, când a putut pleca, tânăra s-a oprit direct la poliție, unde a reclamat totul. Barabtul a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Direcția pentru Protecția Copilului Argeș va decide ce se va întâmpla cu copilul de 2 ani, pentru care tatăl înaintase, în instanță, cerere de încredințare.

Bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare pentru loviri și alte violente, lipsire de libertate și viol.

VIDEO PROTVPLUS.RO