Un bărbat din Argeș și-a folosit copilul de 2 ani pentru a o sechestra și viola pe mama acestuia

Ultima actualizare: 02-06-2020 17:29

Poveste de groază de Ziua Copilului! Un bărbat de 32 de ani din Argeș s-ar fi folosit de copilul de numai doi ani ca s-o ademenească pe fosta lui iubită, mama micuțului.

Femeia, care i-a părăsit în urmă cu câteva luni, susține că a fost bătută, sechestrată și violată.

În urmă cu 6 luni, femeia a plecat de acasă și și-a părăsit nu numai partenerul, ci și copilul mai mic de 2 ani pe care-l aveau împreună.

O vreme, bărbatul nu a știut nimic de fosta lui iubită, dar de curând i-a aflat numărul de telefon și mai stăteau de vorbă.

Luni, bărbatul i-a cerut tinerei să vină să-și vadă copilul măcar de 1 iunie. Femeia a răspuns invitației, fără să bănuiască nimic din ceea ce avea să urmeze.

După ce și-a văzut copilul a vrut să plece, dar fostul concubin a luat-o la bătaie și a încuiat ușa. Întreaga noapte a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, crezând că femeia îl va ierta.

De dimineață, când a putut pleca, tânăra s-a oprit direct la poliție, unde a reclamat totul. Barabtul a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Direcția pentru Protecția Copilului Argeș va decide ce se va întâmpla cu copilul de 2 ani, pentru care tatăl înaintase, în instanță, cerere de încredințare.

Bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare pentru loviri și alte violente, lipsire de libertate și viol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO