Cum s-a apărat un britanic acuzat că a violat o femeie care dormea în camera lui


Ultimul update: Joi 29 August 2019 17:19
Data publicarii: Joi 29 August 2019 16:45
Categorie: Stiri Diverse
viol

Un bărbat din Anglia este acuzat că a violat o femeie în timp ce dormea în camera lui.

Femeia ar fi ieșit cu mai mulți prieteni și ar fi consumat o cantitate mare de alcool. Ea a fost invitată să stea în camera celui care i-a devenit ulterior agresor, relatează Daily Mail.

Potrivit declarațiilor femeii, aceasta s-ar fi trezit și l-ar fi văzut pe bărbat peste ea. La scurt timp a părăsit casa și s-a dus la poliție să raporteze violul.

„A spus că s-a lovit de marginea patului și a căzut peste victimă din greșeală. Și-a cerut scuze și a negat că a violat-o”, a declarat un procuror.

Shane Baldwin a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse, spunând că a căzut peste femeie, după ce s-a împiedicat. De asemenea, în urma unui control medical al femeii, a fost identificat ADN-ul lui. Shane ar fi explicat acest lucru, spunând că el i-a oferit pantalonii pe care i-a purtat înainte.

După ce autoritățile l-au contrazis și au susținut că din punct de vedere științific așa ceva nu este posibil, Baldwin și-a schimbat declarația. El a spus că au întreținut relații sexuale de comun acord.

În prezent, procesul este în derulare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO