Un bărbat cerșea bani de carburant pentru un Ferrari. Ce au aflat polițiștii


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2017 15:53
Categorie: Stiri Diverse
Israel Perez Rangel

Poliției din Santa Ana i-a trezit suspiciuni un tânăr care cerea, în mod insistent, bani de carburant pentru a alimenta un Ferrari.

 

Suprinși de gestul bărbatului, polițiștii au investigat cazul și au costatat faptul că individul a furat bolidul în valoare de 300.000 de dolari, scrie Los Angeles Times.

Oamenii legii au observat că mașina era distrusă, fiind lovită în zona aripilor, cutia de viteze nu mai era fucțională, emblemele erau rupte și motorul era, de asemenea, avariat. Atunci când au constat toate aceste nereguli, bărbatul a fost arestat.

Suspectul arestat se numește Israel Perez Rangel și are 38 de ani. Bărbatul nu recunoaște acuzațiile aduse, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să plătească peste 200.000 de dolari.

Polițiștii au aflat că mașina fusese raportată furată în urmă cu 2 săptămâni de către un service auto. Proprietara mașinii a lăsat-o în respectivul service pentru reparații, iar după câteva zile bolidul a fost de negăsit.

Imediat după ce angajații service-ului au constatat că mașina a dispărut, proprietara a fost anunțată. „Am rămas șocată. Toată această perioadă a fost un coșmar”, a declarat Susan Friedman, proprietara mașinii.

Femeia este acum fericită pentru că și-a achiziționat o nouă mașină. Cât despre bărbatul suspectat de furt, acesta era în vizorul polițiștilor din anul 2002, fiind incriminat în trecut pentru posesie de droguri, posesie de arme letale, amenințări sau vânzare de piese auto.

Pentru că mașina era distrusă, compania de asigurări a despăgubit-o pe proprietară, iar cu banii obținuți și-a cumpărat un Lamborghini Huracan.

Sursa: Los Angeles Times

VIDEO PROTVPLUS.RO