Un bărbat câștigă o mulțime de bani lunar vânzându-și șosetele folosite

Ultima actualizare: 27-04-2022 22:10
sosete
TikTok

Un bărbat câștigă 1.600 de lire sterline pe lună vânzându-și șosetele online.

Billy-Joe Gray, în vârstă de 25 de ani, are cu logodnica sa un cont pe OnlyFans și habar n-avea că există o piață pentru șosete uzate până când cineva i-a trimis un mesaj despre asta.

Acum, el vinde șosete uzate cu sume cuprinse între 10 și 30 de lire sterline perechea și vinde până la 12 perechi pe săptămână - ceea ce înseamnă 360 de lire sterline, conform Mirror.

El a povestit că poartă șosetele zile întregi înainte de a le trimite prin poștă în pungi cu fermoar și chiar ia în considerare cererile aparte ale clienților - pentru o taxă suplimentară.

Un clip în care Billy-Joe le arată urmăritorilor rutina sa de sport pentru a transpira cât mai mult pentru șosetele lui a strâns peste 80.000 de vizualizări pe TikTok.

„Am început să fiu activ pe OnlyFans cu un an în urmă și prin OnlyFans primești cereri pentru articole de îmbrăcăminte, fie că sunt șosete, boxeri sau tricouri sport. Mulți băieți au fost interesați de asta, pentru că am un sprijin masiv din partea comunității LGBTQ+. Reprezintă publicul meu principal”, a povestit el.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO