Un tânăr care a vrut să agațe două fete pe Tinder a sfârșit prin a fi chiar el păcălit


Ultimul update: Joi 29 August 2019 21:02
Data publicarii: Joi 29 August 2019 20:09
Categorie: Stiri Diverse
Un bărbat care a vrut să agațe două fete pe Tinder a sfârșit prin a fi chiar el păcălit

Un tânăr din Statele Unite a crezut că va primi o porție dublă de distracție după ce a încercat să agațe două fete pe Tinder. Nu mică i-a fost mirarea când, la aceleași avansuri trimise, a primit fix același răspuns. Fetele erau colege de cameră.

Trenton, din Kansas, a folosit aceeași replică de agățat în discuțiile cu ambele femei: „Imaginează-ți asta: suntem doi străini într-un magazin, dar, cumva, ajungem să ne privim în ochi. Am mai multe fructe lime în mâini. Atât de multe, că nu le pot ține pe toate. Una câte una încep să cadă. Tu alergi spre mine să mă ajuți, iar eu mă uit în ochii tăi și-ți spun: "Scuze, nu mă pricep să țin fructe lime" (Joc de cuvinte: pickup limes (nu mă pricep să țin fructe lime), în loc de pickup lines (Nu mă pricep la fraze de agățat)”.

Prima care i-a răspuns a fost Angie: „OK, asta chiar a fost bună. Cred că meriți numărul meu de telefon”.

Mai apoi i-a răspuns Niki, cu fix același mesaj, notează Daily Mail.

Trenton a mărturisit că această ”coincidență” l-a dat complet peste cap, așa că i-a scris lui Angie: „Ok, deci n-o să mint. Mi s-a întâmplat cel mai ciudat lucru. N-am mai fost pe Tinder de câteva zile și apoi le-am scris mai multor fete, iar tu și altă tipă mi-ați trimis fix același răspuns”.

Trenton s-a lămurit după ce Angie i-a trimis drept răspuns un link de pe Youtube cu celebrul meme numit „Și până la urmă erau colege de cameră!”.

Bărbatul a povestit pe Twitter ce i s-a întâmplat, iar postarea a devenit virală.

„Asta e cea mai tare chestie pe care am văzut-o în viața mea”, a scris un internaut, în vreme ce o tânără i-a transmis: „Ai meritat-o!”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO