Tânără tranșată în 14 bucăți de bărbatul cunoscut pe Tinder. Ultimul ei mesaj

10-07-2019 12:41


Sydney Loofe

Apar detalii tulburătoarea după uciderea unei tinere de 24 de ani din SUA. Femeia a fost tăiată în 14 bucăți de bărbatul cu care și-a dat întâlnire cu ajutorul aplicației de dating Tinder, relatează publicația Mirror.

Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui articol!

Sydney Loofe, de 24 de ani, a fost găsită moartă în Omaha, Nebraska, după ce a dispărut în urma unei întâlniri cu Aubrey Trail, un bărbat de 52 de ani, cunoscut pe Tinder.

Cadavrul lui Sydney a fost descoperit în decembrie 2017, la o lună de la dispariția ei, poliția fiind alertată atunci de părinții îngrijorați că fiica lor nu se mai întoarce după o întâlnire.

Bărbatul, Aubrey Trail, și prietena acestuia Bailey Boswell, de 25 de ani, au fost acuzați de crimă. Săptămâna trecută a început în SUA procesul lui Aubrey Trail, ocazie cu care au fost făcute publice detalii tulburătoare din timpul crimei.

La tribunal, procurorii au explicat că femeia s-a luptat înainte de a muri. Un medic a depus mărturie că Sydney avea lobul urechii sfâșiat, vânătăi la încheieturile mâinilor, în spatele capului și pe interiorul coapselor.

Avocatul apărării susține că aceste răni au fost făcute în timp ce întrețineau relații sexuale consensuale.

Potrivit acestuia, Loofe a fost de acord să participe la un joc sexual de tipul ”asfixiere” care urma să fie filmat. Tânăra ar fi avut nevoie de bani și pentru acest joc sexual a fost de acord să fie plătită. Cei doi urmau să se întâlnească din nou a doua zi pentru o altă întâlnire.

Sydney Loofe, casieriță în Nebraska, a publicat în toamna lui 2017 pe Snapchat un selfie cu mesajul ”Gata de întâlnire” iar de atunci nu a mai fost văzută în viață.

Procurorii susțin că Trail și partenera lui, Boswell, au pus la cale crima. Trei femei pe care Trail le-a racolat pe Tinder au depus mărturie la proces. Acestea au relatat că Trail le punea să-l numească ”tată” și că au întreținut relații sexuale în grup cu el și cu prietena lui, Bailey Boswell.

 

 

 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO