Tânăr condamnat la închisoare din cauza numelor pe care le-a dat unor cățeluși. VIDEO

15-05-2019 13:54


Tânăr condamnat la închisoare din cauza numelor pe care le-a dat unor cățeluși

Un tânăr de 31 de ani a fost condamnat la închisoare pentru că și-a numit câinii după oficiali ai administrației din China.

Bărbatul din Yingzhou, provincia Anhui, și-a numit un cățeluș de patru luni "Chengguan", nume dat oficialilor din administrația chineză, iar pe un altul "Xieguan", așa cum sunt numiți polițiștii de la rutieră.

Crescătorul de animale a fost arestat, sub acuzația de insulte adresate autorităților statului, el primind o condamnare de 10 zile de închisoare, informează Daily Mail.

"Chengguan" sunt numiți oficialii guvernamentali care se ocupă de probleme precum sunt cele legate de mediu, salubritate, siguranța muncii sau controlul poluării.

Potrivit sursei citate, acești oficiali au declanșat nemulțumirea oamenilor, din cauza comportamentului lor violent din ultimii ani.

"Numele lui este Chengguan. Doar mănâncă și doarme", a fost mesajul postat de crescătorul de animale pe una dintre rețelele de socializare.

În momentul arestării, tânărul a susținut că nu a știut că încalcă legea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO