Irina Tănase s-a prezentat la DNA. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea este martor într-un dosar

Ultima actualizare: 21-01-2022 12:48
Irina Tănase s-a prezentat la DNA. Ce le-a spus procurorilor fosta logodnică a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase s-a prezentat vineri la DNA, după ce ar fi fost citată telefonic de către procurori într-un dosar care l-ar viza și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea. 

Irina Tănase a ajuns la sediul DNA însoțită de un avocat și a refuzat să dea detalii cu privire la vizita sa, scrie Bună Ziua Iași.

Potrivit sursei citate, Irina Tănase ar fi fost citată telefonic de către procurorii DNA în calitate de martor într-un dosar care îl privește și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea.

Anchetatorii ar vrea să afle detalii despre o locuință pe care Irina Tănase și-a cumpărat-o în urmă cu ceva timp, dar și despre alte bunuri de lux achiziționate de fosta logodnică a lui Dragnea.

 

Irina Tănase, înainte de a se prezenta la DNA: ”Despărțirea de Liviu este cel mai dureror moment pe care l-am trăit până acum”

 

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus la un moment dat Irina Tănase, după despărțirea ei de fostul lider PSD.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO