Surpriză uriașă pentru familia care şi-a făcut în casă un Lamborghini. Ce a primit de Crăciun

Ultima actualizare: 29-12-2019 12:52
Lamborghini

Familia care şi-a făcut în casă un Lamborghini, folosind o imprimantă 3D, a avut parte de o surpriză uriașă din partea producătorului mașinii de lux.

Ideea construirii unui astfel de automobil a pornit de la un puşti de 12 ani din statul american Colorado, care conducea un astfel de autoturism într-un joc video şi apoi şi-a dorit unul în realitate.

Mai multe imagini descoperiți în galeria foto

Tatăl acestuia, Sterling Backus, 54 de ani, de profesie fizician, s-a folosit de o imprimantă 3D pentru a-i construi fiului său, Xander, un automobil Lamborghini Aventador. El a folosit schițe ale unui model de automobil și a început să fabrice bolidul, piesă cu piesă, începând din 2018.

Costul proiectului, care nu e încă finalizat, a ajuns la aproximativ 20.000 de dolari, în condițiile în care originalul costă în jur de 500.000 de dolari.

După ce imaginile cu mașina scoasă la imprimantă au apărut pe rețelele de socializare, responsabili ai producătorului Lamborghini i-au contact pe cei doi și le-au propus să apară într-o reclamă de Crăciun, scrie CNN.

În plus, cei doi au avut șansa de a folosi, timp de două săptămâni, o mașină Lamborghini Aventador adevărată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO