Surpriza trăită de un copil de șase ani la aniversarea căruia nu a venit niciun prieten invitat

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un băiețel de 6 ani din Tucson, Pheonix a devenit cunoscut pe rețelele de socializare pentru că nici un prieten n-a venit la petrecerea de ziua lui, unde îi aştepta cu pizza și suc.

Până la urmă, însă, a avut parte de o aniversare de pomină. Toate vedetele unei echipe de baschet din NBA l-au sărbătorit.

Puştiul s-a simţit în al 9-lea cer în braţele uriaşilor de la echipa de baschet. Copilul s-a simţit de parcă ar fi fost primit el însuşi în "Hall of Fame", galeria legendelor sportului.

Întrega echipă de baschet Phoenix Suns - cu tot cu majorete şi gorila mascotă - l-au sărbătorit pe Teddy, băieţelul care tocmai a împlinit şase ani. În faţa unei mulţimi de reporteri, care i-au făcut şi ei galerie.

Petrecerea pentru ziua de naştere a lui Teddy ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută  Dar niciunul dintre prietenii săi nu a apărut ca să mănânce împreună pizza şi să ciocnească un pahar de suc.

Fotografia dezolantă cu copilul amărât a fost postată de mama copilului. Şi a făcut rapid ocolul retelor de socializare.

Echipa de baschet a răspuns cu un mesaj pe Twitter: "Te sărbătorim noi şi o să ai mii de invitaţi la petrecere!"

Şi aşa au făcut. L-a întâmpinat gorila mascotă, care i-a dăruit un tricou al echipei, personalizat. De emoţie, tatăl lui Teddy abia îşi găsea cuvintele.

Teddy a fost chemat pe teren şi a bătut palma cu toţi jucătorii, înainte să-i urmărească la un antrenament deschis special pentru el. În mod clar, a fost o aniversare de pomină. Iar o petrecere cu pizza păleşte pe lângă aşa ceva.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO