Surpriză plăcută pentru un tânăr oprit în trafic de poliţie. „Nu ţi se întâmplă în fiecare zi”

Ultima actualizare: 25-09-2019 20:37
politie
iStock

Un adolescent din SUA a fost pe punctul de a începe cum nu se poate mai prost seara în care trebuia să se distreze alături de colegi, la petrecerea tradiţională organizată de liceu.

Jake DeLeo, un tânăr din Utah în vârstă de 17 ani, s-a chinuit din răsputeri să-şi facă singur nodul la cravată, s-a uitat pe mai multe tutoriale pe Youtube şi şi-a chemat şi mama în ajutor. Degeaba. Erau deja în întârziere, aşa că au renunţat şi au plecat cu maşina la eveniment, notează CNN.

Mama lui, Christy Carter, era la volan şi, la un moment dat, a văzut că un poliţist îi face semn să oprească. Se aştepta să i se reproşeze că a încălcat o regulă şi că va fi amendată. A avut, însă, parte de o surpriză, pe care a şi surprins-o cu telefonul mobil.

Agentul Mike Carrillo i-a întrebat de ce se grăbesc, iar Jake l-a întrebat dacă ştie cum să face nodul la cravată. Poliţistul n-a stat prea mult pe gânduri şi a început să-i aşeze cravata adolescentului.

„Jake, nu ţi se întâmplă în fiecare zi să vezi cum un poliţist îţi leagă nodul la cravată”, îi spune Christy fiului ei.

Jake i-a mulţumit apoi agentului şi l-a întrebat dacă îi dă voie să-l îmbrăţişeze.

Christy a postat apoi clipul pe Facebook şi a scris că poliţistul i-a salvat ziua unei mame singure şi stresate. Ea s-a arătat recunoscătoare agentului şi pentru că nu a amendat-o.

Agentul Mike Carrillo a fost lăudat apoi de colegii săi, tot pe Facebook: „Suntem mândri de poliţistul Carrillo. Acţiunile lui au transformat o situaţie potenţial negativă într-una pozitivă”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO