Starul social media părăsit de iubit chiar în vacanță. S-a înfuriat că nu apare în pozele ei

Dată publicare: 22-07-2019 17:58
Dată actualizare: 22-07-2019 18:06


Vedeta pe Instagram

O tânără care susține că este extrem de populară pe rețelele de socializare a povestit, pe platforma Reddit, că ar fi fost părăsită de iubit după ce acesta ar fi insistat să apară în pozele sale de pe rețelele de socializare.

 

Femeia a vorbit, sub anonimitate, despre experiența sa, în urma căreia a rămas singură în vacanță.

Cuplul s-ar fi aflat în vacanță în Tulum, Mexic, când acesta a început să o întrebe de ce nu pune pe Instagram fotografii în care apar împreună, scrie Fox News.

Aceasta i-a explicat iubitului că atunci când apare un bărbat în fotografiile sale, „fanii” nu sunt la fel de activi, motiv pentru care 

„E un fapt. Am nevoie de aceste fotografii din vacanță ca să pot vinde diverse produse. Așa funcționează acest job. Putem face cât de multe fotografii dorește, dar am nevoie ca Instagramul să rămână de-o parte”, a povestit tânăra, care este și instructoare de yoga.

Aceasta a mai povestit că a primit discount de la hotelul în care s-a cazat alături de iubit, cu condiția să posteze fotografii din resort pe rețelele de socializare. Mai mult, ea i-a acoperit bărbatului și celelalte cheltuieli: cazarea, mâncarea, biletele de avion, totul pentru a avea o „vacanță frumoasă”. Cu toate acestea, bărbatul s-a înfuriat că nu apare în pozele de pe Instagram.

„Sunt foarte supărată. Am plătit pentru toată vacanța – și asta doar să fiu ignorată și tratată nepoliticos.”

În cele din urmă, bărbatul a plecat din hotel și i-a blocat numărul de telefon, fără să o mai contacteze timp de două zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO