Șofer filmat în timp ce dormea la volan. Ce făcea o pasageră în acest timp

10-09-2019 08:13


Un şofer din Massachusetts a fost atât de şocat de ce a văzut în trafic, încât nu s-a putut abţine să nu filmeze totul cu telefonul.

Pe lângă el a trecut un alt participant la trafic care dormea la volan, în timp ce maşina pe care, teoretic, o conducea, se deplasa cu viteză.

Şi nu era singurul care făcea acest lucru: pasagera din dreapta era şi ea în lumea viselor.

Tiffany Chan, corespondent WBZ TV: "Producătorii acestor mașini cu pilot automat spun că oamenii trebuie să fie mereu atenți şi să îşi ţină ambele mâini pe volan. Dar acest lucru nu s-a întâmplat în cazul unui şofer care a condus pe şoseaua din spatele meu. Bărbatul a fost filmat cu un telefon şi pare complet adormit la volan. Un alt participant la trafic spune că a fost atât de surprins de ceea ce a văzut că a trebuit să surprindă momentul."

Dakota Randall, şofer: "Mi s-a părut că am văzut pe cineva dormind la volan, dar nu eram sigur, așa că a trebuit să mă uit de câteva ori ca să fiu sigur şi am văzut că cineva dormea cu capul între picioare."

Asta a văzut bărbatul în momentul în care se întorcea acasă de la serviciu. În maşina care circulă în paralel cu el era un individ ce părea complet rupt de realitate.

Dakota Randall: "M-am gândit că ar trebui să înregistrez acest lucru, apoi mi-am spus că poate nu e o idee prea bună pentru că nu sunt în siguranţă când fac asta, dar a fost atât de bizar încât a trebuit să-l înregistrez video pentru că mi s-a părut atât de ciudat."

Asta pentru că lângă şoferul adormit, pasagera din dreapta părea şi ea că e în lumea viselor. Cel care a văzut întreaga scenă spune că a încercat să îi trezească folosind claxonul, dar fără niciun efect.

Reporter: Ai fi încrezător sau curajos să faci un asemenea gest?
Dakota Randall: Nu. În special în Boston. Mă tem de fiecare dată când trebuie să ies din oraş pentru că mi-e teamă că cineva îmi va tăia faţa sau voi fi accidentat.

Tiffany Chan: "Poliţia din Massachusetts spune că deocamdată nu există o lege împotriva celor care dorm la volanul unei maşini cu pilot automat, dar cu siguranţă nu e ceva de recomandat să se practice. Companiile producătoare spun că toate cursele ar trebui supravegheate, chiar dacă maşina merge pe pilot automat."

Cât despre cei doi adormiţi în trafic, aceştia nu au fost identificaţi şi nu se ştie cât de bine au ajuns la destinaţie

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO