Şi-a sunat mama şi i-a spus că simte că o să moară. Câteva zile mai târziu, a fost găsită într-o valiză. FOTO


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 11:10
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 11:02
Categorie: Stiri Diverse
Valerie Reyes

Pe 28 ianuarie, seara, Valerie Reyes, în vârstă de 24 de ani, și-a sunat mama din apartamentul ei din New Rochelle, New York, unde locuia singură, scrie The New York Times. Tânăra părea extrem de speriată.

"Mi-a spus că este foarte speriată, că trăieşte cu teamă în acel apartament. Auzise despre mai multe cazuri de femei ucise în acel cartier", a povestit mama tinerei, Norma Sanchez..

Nu era nimic suspect în viaţa ei sau ceva care să o amenințe direct, însă tânăra a avut un presentiment macabru: „Simt că cineva o să mă omoare”.

În ziua următoare, Valerie nu a mai ajuns la muncă. La câteva zile de la convorbirea telefonică cu mama ei, trupul neînsuflețit al lui Valerie a fost găsit într-o valiză, la marginea unui cartier rezidențial din Greenwich, Connecticut. Se afla la 22,5 kilometri de locuința ei.

Era legată la încheieturile de la mâini și picioare.

Poliția din Greenwich este cea care se ocupă de anchetă. Nu exista niciun suspect pana acum. Medicii legisti au anuntat că vor trece săptămâni până vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Valerie a fost văzută de familie pentru ultima dată în data de 27 ianuarie, duminică. Luni a mers la muncă și totul părea normal, au spus colegii femeii.

Luni seara, însă, și-a sunat panicată mama și i-a spus că are sentimentul că va muri. I-a promis însă și că se va calma și i-a dat femeii un mesaj de noapte bună, în care i-a spus că se simte mai bine și și-a luat ceva de mâncare.

După ce nu a mai dat niciun semn în data de 29 ianuarie și nu a ajuns la birou, o prietenă a scris pe Twitter că ultima dată a fost văzută lângă gară din New Rochelle. Nu a mai răspuns însă la mesaje, iar apelurile telefonice erau preluate direct de robot, semn că telefonul fusese închis.

Detectivii care lucrează la cazul ei i-au arătat mamei o fotografie de pe o cameră de supraveghere și femeia a recunoscut-o.

Pe 31 ianuarie, departamentul de poliție din New York a postat o fotografie cu fata disparuta pe pagina oficială de Twitter, în speranța că cineva o va recunoaște. 

Marți, în data de 5 februarie, muncitori care lucrau la autostrada din Greenwich au găsit valiza cu trupul neînsuflețit al femeii. 

Nimeni nu știe deocamdată ce s-a întâmplat cu tânăra. 

Sursa: New York Times

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16