Ședințele foto cu tematică pascală, la mare căutare de familiile din București

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Chiar dacă afară este frig şi se anunţă un nou val de ninsoare, în studiourile foto din capitală este forfotă mare. Ca să-şi atragă clienţii, fotografii au introdus în ofertă şedinţe cu tematica pascală.

Nu lipsesc din decor florile, iepuraşii sau morcovii uriaşi şi, pentru că vremea nu este tocmai în concordanţă cu perioada în care ne aflăm, profesioniştii reuşesc să surprindă măcar în poze o primăvară perfectă.

Pentru o familie din Bucureşti, Iepuraşul a venit puţin mai devreme şi le-a adus în dar o şedinţă foto cu tematică de Paşte.

Aflat parcă într-un tărâm de basm, înconjurat de flori imense, ciuperci şi iepuraşi de plus, Luca s-a transformat, timp de o oră, în vedeta şedinţei foto.

Părinţii i-au ţinut isonul şi au intrat rapid în jocul pustiului.

"Sunt momente de neuitat în viaţă şi Luca de curând a făcut un anişor şi am zis că este indicat să-i păstrăm amintirile prin nişte poze care cu timpul nu se vor pierde", a precizat Gabriela Bănuță, clientă.

Cererea e mare, aşa că fotografii şi-au adaptat programul în funcţie de clienţi.

După succesul înregistrat de şedinţele foto cu tematică de Crăciun, în studiourile din Bucureşti au început să apară şi decoraţiuni specifice sărbătorii de Paşte. Aici, intră în scenă creativitatea celor care deţin astfel de locuri. De exemplu, întreaga recuzită este realizată manual din hârtie, aracet sau materiale textile.

Cei care vor o astfel de amintire îşi pot programa o şedinţă foto, şi după Paște, până la sfârşitul lunii aprilie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO