Secretul șocant al pozelor provocatoare de pe Instagram. Ce riscă modelele. FOTO

Ultima actualizare: 23-05-2019 10:30
Secretul șocant al pozelor provocatoare de pe Instagram. Ce riscă modelele - 11
Instagram

Tinerele care au devenit cunoscute pe rețelele de socializare au recurs la tot felul de „tehnici” pentru a arăta cât mai bine în fotografii. Ele spun că totul ține de felul în care îți controlezi corpul.

În majoritatea fotografiilor postate pe Instagram, tinerele aleg să pună accentul pe posterior și să îl scoată în evidență, chiar dacă unele poziții pot fi chiar chinuitoare.

Vedeți în galeria foto a acestui articol imagini cu poziția dăunătoare!

Disy Keech este una dintre modelele cunoscute pe rețelele de socializare, care obișnuiesc că posteze imagini în care își etalează posteriorul.

„Stau în picioare, dreaptă și îmi despart puțin picioarele, pentru a părea mai slabă”, explică Disy Keech, un model cu 1.1 milioane de urmăritori pe Instagram, potrivit Fox News

Cu toate acestea, medicii au câteva avertismente pentru persoanele care obișnuiesc să își facă astfel de fotografii, deoarece acestea pot afecta mușchii: „Trebuie să faci încălzire înainte să încerci să stai într-o astfel de poziție, pentru a reduce riscul de a-și provoca răni”, spune medical Erica Cole.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO