Eroare de transfer. Ce au făcut 2 americani după ce s-au trezit cu o sumă uriașă în cont


Ultimul update: Marti 10 Septembrie 2019 10:47
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2019 10:01
Categorie: Stiri Diverse
bani

Un cuplu din Statele Unite a fost acuzat de furt, după ce a cheltuit  peste 100.000 de dolari, care le-au fost transferați în cont din greșeală.

Robert și Tiffany Williams s-au trezit pe 31 mai cu 120.000 de dolari în cont și deși știau că banii nu le aparțin, au cheltuit aproape întreaga sumă, spun polițiștii, potrivit BBC.

Cei doi sunt acum acuzați de furt și au fost eliberați după ce au plătit o cauțiune de 25.000 de doalari.

Contactată de reprezentanții băncii, Tiffany le-a transmis acestora că nu mai are banii "pentru că i-a folosit să își plătească facturile". Ulterior, femeia nu a mai răspuns solicitărilor băncii.

Banii trebuiau să ajungă la o companie de investiții, însă au fost depozitați din greșeală în contul soților Williams.

Greșeala a fost depistată în cele din urmă pe 20 iunie, moment în care suma a fost retrasă din contul celor doi și trimisă destinatarului corect. Cuplul riscă de asemenea și o amendă de 100.000 pentru descoperirea de cont. 

Potrivit polițiștilor, până la acea dată, soții Williams cheltuiseră deja 107.000 de dolari, din care 15.000 de dolari i-au dat prietenilor, iar cu restul și-au cumpărat mai multe autoturisme și obiecte pentru casă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO