S-a căsătorit la 17 ani cu o bătrână de 71. Drama trăită de tânăr după cinci ani de relație

Ultima actualizare: 29-07-2020 12:42
Gary si Almeda
Instagram / Gary & Almeda

Un tânăr din SUA care în 2015, atunci când avea doar 17 ani, s-a căsătorit cu o femeie în vârstă de 71 de ani, acum trăiește o dramă după ce aceasta a suferit un atac de cord, relatează Daily Star.

Gary Hardwick, din statul Tennessee, avea doar 17 ani când a cunoscut-o pe Almeda, chiar la înmormântarea fiului femeii. Aceasta era văduvă și, în ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au căsătorit după doar două săptămâni.

Tânărul a povestit că a fost atras din prima de ochii albaștri și strălucitori ai femeii de 71 de ani, în timp ce ea nu a putut să își țină privirea departe de el pe tot parcursul funeraliilor.

După cinci ani, cei doi încă se iubesc, în ciuda problemelor de sănătate severe ale femeii, care îi pun viața în pericol.

Într-un clip postat pe TikTok, Gary a mărturisit că soția sa a suferit un atac de cord în aprilie și a mulțumit urmăritorilor de pe rețeaua de socializare pentru susținerea acordată.

„Almeda a suferit un atac de cord. Una din arterele ei a fost blocată în proporție de 100%, iar alta în proprție de 90%. Alte două au fost destul de înfundate. A fost un risc uriaș. Rugați-vă pentru ea”, a spus tânărul.

Relația lor a ajuns în atenția presei americane încă de la început, maia les în condițiile în care cuplul este foarte deschis când vine vorba de viața intimă.

Gary spune despre prima noapte petrecută cu Almeda că: „A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele. Este chiar femeia viselor mele, iar latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună. Am știut din prima că ea este aleasa.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!