Româncă însărcinată, sclavă sexuală în UK. Momentul în care e salvată de un șofer de taxi

Ultima actualizare: 30-09-2019 12:16
romanca uk
Daily Mail

O româncă însărcinată a fost salvată de un șofer de taxi în Marea Britanie, după ce un alt român, traficant de carne vie, i-a cerut să o ducă la un bordel.

Șoferul de taxi, Tahir Mehmood, a salvat-o pe româncă de bărbatul care dorea să o ducă la un bordel din orașul Coventry.

Taxiul a fost oprit de românul Robert Enescu, care a urcat-o pe femeie în mașină, i-a spus taximetristului să o ducă la adresa unui bordel și să îl sune când ajunge.

Taximetristul a observat în timpul cursei că femeia este speriată și a întrebat-o ce s-a întâmplat, moment în care aceasta a izbucnit în plâns.

Femeia însărcinată i-a povestit taximetristului cum românul în vârstă de 26 de ani a chemat-o în Marea Britanie sub falsa promisiune a unei slujbe de maseuză și a obligat-o apoi să presteze servicii sexuale.

„Bărbatul m-a întrebat dacă o pot duce pe strada Christian Road. Femeia s-a urcat în mașină. După ce am mers puțin, mi-am dat seama că e supărată, plângea. Am întrebat-o ce a pățit”, a declarat taximetristul.

„Nu știu nimic aici, am venit acum patru zile. Am venit să fac masaj, dar m-au pus să mă prostituez, să fac sex, dar eu nu vreau să fac asta. Mă puteți ajuta să mă întorc la mine în țară? Bărbatul a spus că trebuie să mă prostituez, dar nu vreau”, i-a spus românca taximetristului.

Taximetristul a chemat ulterior poliția, care l-a arestat pe Enescu.

Românul a negat că ar fi traficat-o pe femeie în Marea Britanie, dar a fost pus sub acuzare, găsit vinovat și condamnat la nouă ani de închisoare în absența sa, deoarece nu s-a mai prezentat în instanță după ce a fost eliberat pe cauțiune. În prezent este căutat de autorități.

Românca a ajuns în Marea Britanie în data de 16 februarie 2018. Incidentul a avut loc în data de 20 februarie 2018, dar cazul a fost scos la lumină abia acum, de publicația britanică Daily Mail.

După ce au salvat-o pe româncă, polițiștii au percheziționat bordelul la care aceasta trebuia să ajungă și au salvat mai multe femei obligate să presteze servicii sexuale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO