Româncă arestată pentru că recruta tinere pentru prostituție. Cât câștiga de pe urma lor

04-01-2019 09:51


romanca, cardiff

O româncă este patroana unui bordel, în Cardiff, iar doar în nouă luni a reușit să câștige 100.000 de lire din activități ilegale. În urma unui raid al poliției din Țara Galilor, lupanarul a fost închis.

Femeia, originară din România, negocia prețurile cu clienții pe WhatsApp, recruta tinere pe care le obliga să se prostitueze și tot ea era cea care le organiza orarul lucrătoarelor sexuale din bordelul pe care îl conducea, scrie Mirror.co.uk.

Nadia își conducea activitatea într-un apartament cu trei dormitoare, despre care oamenii legii spun că era foarte aglomerat. Ba mai mult, se pare că femeia învățase cum să-și facă reclamă online, plătind aproximativ 8.000 de lire sterline pentru a-și găzdui anunțurile pe un site numit VivaStreet.

Totodată, femeia publica poze, pe site-urile pentru adulți, cu tinerele care se prostituau și ținea un registru pentru fiecare lucrătoare: cât timp petrecea cu fiecare client, tariful cerut și cheltuielile pentru fiecare tânără.

Procurorii au declarat că cel puțin 7 femei lucrau la bordelul condus de româncă. Femeia a fost arestată, iar lupanarul închis.În apărarea sa, românca a declarat că tinerele lucrau de bună voie. În urma anchetei s-a descoperit că Nadia trimitea o mare sumă de bani în România, mamei și celor trei copii ai săi.

Sursa: mirror.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO