Reacția virală a unei mame după ce cunoscuții au râs de numele bebelușului ei. ”Cum vă permiteți?”

10-12-2018 10:59


mama, sua, numa, bebelus,

Cazul unei mame din SUA s-a viraliat după ce a anunțat pe o rețea de socializare că anulează o petrecere organizată pentru bebelușul ei încă nenăscut deoarece rudele și prietenii au început să râdă de numele pe care vrea să-l dea copilului.

Femeia a publicat online un mesaj plin de indignare în care acuză că familia si rudele au râs de prenumele pe care vrea să-l pună copilului ei:  Squire (n.r. cavaler) Sebastian Senator (n.r. senator), relatează Fox News.

În vest sunt la modă petrecerile date în ultima lună de sarcină pentru a sărbători apropiata naștere. Supărată pe glumele făcute pe seama numelui pe care vrea să-l pună baiatului ei, mama a decis să anuleze petrecerea.

Cum vă permiteți să vă bateți joc un copil care nici nu s-a născut?” a întrebat mama indignată într-un mesaj publicat online. Ea s-a apărat spunând că nu este nebună și că nu va permite ca fiul ei să aibă porecle. Apoi a explicat că se trage dintr-o familie de cavaleri și senatori, de unde și prenumele bebelușului. Reacția ei a devenit virală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Fox News

Tags: mama, sua, numa, bebelus,

VIDEO PROTVPLUS.RO