Rămasă pe străzi după ce iubitul a dat-o afară, acum tânăra trăiește în lux. Cum a reușit

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
bogata
Daily Mail

O femeie care a rămas pe străzi după ce a fost dată afară de fostul iubit, trăiește acum în lux datorită bărbaților bogați care i-au oferit sume considerabile de bani.

Jeanemarie Almulla, în vârstă de 26 de ani, din Miami, a primit cadouri în valoare de până la 500.000 de dolari, inclusiv diamante, două ceasuri Rolex, 20.000 de dolari bani cash, haine de designer și vacanțe de lux de la bărbați foarte bogați pe care i-a cunoscut online.

Jeanemarie a decis să-și facă cont pe un site de întâlniri încă de la vârsta de 22 de ani. Tânăra a luat aceasta decizie după ce fostul ei iubit a dat-o afară din casă și trăia într-o mașină, așa că s-a îndreptat către acest site pentru a găsi ajutor.

Nu aveam unde să mă duc și îmi amintesc că un prieten îmi spunea: trebuie să te duci pe acest site, sunt atât de mulți oameni bogați care te vor ajuta”, a povestit Jeanemarie, potrivit Daily Mail.

Acum, tânăra locuiește într-o casă extrem de mare pe malul apei și primește cadouri scumpe de la bărbații bogați întâlniți acolo, care i-au rămas alături pe termen lung și o întrețin.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO