Prostituată româncă ucisă în Germania de un imigrant senegalez. Detaliul revoltător al crimei


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 12 Mai 2018 16:59
Categorie: Stiri Diverse
prostituata

Un senegalez, care a emigrat ilegal în Germania, a ucis și jefuit o prostituată româncă, la două luni după ce ar fi trebuit să fie deportat.

Soueymane Sidiki a fost inculpat pentru crimă de justiţia din oraşul german Regensburg, după ce senegalezul de 23 de ani și-a recunoscut faptele, relatează Daily Mail.

Senegalezul ar fi trebuit să fie deportat cu 2 luni înainte de a o ucide pe românca de 33 de ani, însă procesul de expulzare a fost întârziat din cauza birocraţiei. Sidiki locuia într-un cămin pentru solicitanți de azil situat în fața blocului în care era domiciliată românca Lica Luminata.

La anchetă, bărbatul a declarat că un alt azilant i-a spus că ”trebuie să bată până lasă inconștiente prostituate și să le fure banii”.

Sidiki a mai declarat că s-a dus acasă la Lica Luminata, despre care știa că este prostituată, i-a dat 50 de euro pentru o partidă de sex, după care a sufocat-o cu perna și a strâns-o de gât. După ce și-a luat înapoi banii și a furat mobilul prostituatei, senegalezul a fugit.

Criminalul a fost prins ulterior, într-un centru de imigranţi de la graniţa cu Cehia, fiind depistat după semnalul telefonului victimei.

Soueymane Sidiki a pledat vinovat pentru toate acuzaţiile aduse. Verdictul urmează să fie pronunţat pe 22 iunie. Individul riscă închisoare pe viaţă pentru uciderea româncei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

Mesajul soţului pentru o româncă din Italia: „De ziua ta, vin și te omor!”. Ce a urmat
Româncă sechestrată în Corsica de un bărbat pe care l-a respins. Jandarmii au eliberat-o
VIDEO PROTVPLUS.RO